Набираме спешно камериерки и помощен персонал за работа като самонаети в хотели във Великобритания. Уважаеми клиенти, можете да се свържете с нас по Skype, за да зададете своите въпроси като използвате някое от Skype имената, посочени в страницата "за нас". Нашите онлайн асистенти са на ваше разположение всеки работен ден от 10 до 18 часа.                                                    | форум | за нас | начало | english    
начало > САЩ > работа > au pair > оферта  
 

AU PAIR В САЩ

Оферта

Какво може да очаква Au Pair?

Предстои ви да прекарате една интересна година в американско англоговорящо семейство. Вашата роля ще наподобява много на тази на големия брат или сестра на децата; ще се грижите за тях до 45 часа на седмица в зависимост от програмата. Ще говорите и подобравяте английския си език ежедневно както и ще споделяте Вашия език и култура със семейството. Вие НЯМА да бъдете домашна помощница, но семейството може да ви помоли да готвите и да поддържате детските стаи и общите помещения чисти и подредени.

Заплата и работно време

В зависимост от програмата, au pair получават седмична стипендия от $104, ако се грижат за децата по 30 часа на седмица или $139 за 45 часа работа на седмица. Времето за почивка е един ден и половина на седмица като поне веднъж в месеца au pair имат право на два пълни дни почивка. Au pair също получават 2 седмици платен отпуск годишно. Au pair, които се грижат за бебета получават $100 бонус при изтичане на техния договор.

Образование

Au pair също посещават класове в колеж за 6 или 12 семестриални кредита на година. В зависимост от програмата, семейството ще покрие до $1000 от разходите за образование на au pair.

Месечна подкрепа

На au pair се предлага подкрепа под формата на ежемесечна среща с представител на au pair общността, който способства за адаптацията на au pair и отговаря на възникнали въпроси. Нашите партньори осигуряват денонощно съдействие на всеки au pair.

Самолетен билет и пътуване

Всеки au pair получава безплатно двупосочен самолетен билет. Au pair могат да останат през 13-тия месец ако желаят да попътуват из САЩ. Три месеца преди завършването на програмата, au pair ще бъде помолен да определи своите планове за завръщане и дати. През 12-тия месец au pair ще получи по пощата своя самолетен билет за връщане заедно с депозита от $400.

12-месечна здравна застраховка

Au pair получава безплатно здравна застраховка за пълния период на програмата. При необходимост от лечение, за да се използва застраховката, трябва да бъде попълнен и подписан от доктор формуляр за изискване на застрахователно покритие. Всички подробности относно застраховката са включени в застрахователната полица, която au pair ще получи преди отпътуването за САЩ.

Забележка: Всички кандидати трябва да преминат зъболекарски преглед преди да отпътуват за САЩ.