Набираме спешно камериерки и помощен персонал за работа като самонаети в хотели във Великобритания. Уважаеми клиенти, можете да се свържете с нас по Skype, за да зададете своите въпроси като използвате някое от Skype имената, посочени в страницата "за нас". Нашите онлайн асистенти са на ваше разположение всеки работен ден от 10 до 18 часа.                                                    | форум | за нас | начало | english    
начало > САЩ > работа > au pair > изисквания  
 

AU PAIR В САЩ

Изисквания

  • Да обичате децата, да сте достатъчно зрели и отговорни да живеете и работите една година в американско семейство полагайки грижи за техните деца
  • Възраст: 18-26 години
  • Семейно положение: неомъжена / неженен
  • Ниво на владеене на английски език: свободно говоримо
  • Продължителност на престой в семейство: до 12 месеца (възможно е и удължаване с още 6, 9 или 12 месеца)

Документи:

1. Лична карта (оригинал).

2. Международен паспорт (оригинал и копия на всички страници без празните).

3. 3 бр. цветни снимки, формат - според изискванията на Американското посолство (5х5 см).

4. Формуляр за кандидатстване (ще го получите от нас).

5. Диплома за средно образование.

6. Уверение, че сте студент (ако сте студент).

7. Диплома за висше образование (ако разполагате с такава).

8. Удостоверение за владеене на английски език, напр. сертификат за завършен курс по английски или резултати от тестове - TOEFL, IELTS, Cambridge Examinations.

9. Препоръки:

- Две препоръки от лица изън вашето семейство, потвърждаващи, че сте се грижили за деца. Обикновено такива препоръки се отнасят за работа в целодневни детски градини, училища и помощ на съседи;

Забележка: Кандидатите квалифицирани да полагат грижи за бебета трябва да имат минимум 200 часа документиран опит с бебета.

- Поне една персонална препоръка, напр. препоръка от ваш учител, треньор, работодател или дългогодишен съсед, която да ви описва като честен човек и такъв, на който може да се разчита и да му се има доверие; да НЕ е от вашето семейство или приятел.

Важно! Необходими са минимум три (или повече) писмени препоръки. Всяка препоръка трябва да включва пълното име, адрес и телефонен номер на препоръчителя, за да може агенцията или семейството директно да се свържат и проверят валидността на препоръките. При неспазване на горепосочените изисквания препоръките няма да бъдат приети.

10. Копие на вашия задграничен паспорт (страницата със снимката).

11. Медицинско удостоверение, включително психометрично изследване и преглед от зъболекар.

12. Копие на шофьорска книжка (предимство е, ако сте шофьор).

13. Свидетелство за съдимост.

14. Препоръчваме ви да си извадите карта за ползване на намаления на цените при международни пътувания, посещения на забележителности и др. (напр. ISIC или IYTC).