с
                                       Търсят се: куриери до 35 г. за работа с ван като Ltd. company в Англия, камериерки и помощен персонал за работа като самонаети в хотели във Великобритания. Уважаеми клиенти, можете да се свържете с нас по Skype, за да зададете своите въпроси като използвате някое от Skype имената, посочени в страницата "за нас". Нашите онлайн асистенти са на ваше разположение всеки работен ден от 10 до 18 часа.                                                    | форум | за нас | начало | english    
начало > Англия > обучение > условия  
 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ

1. Изберете вида курс, който ще посещавате (General English, Business English).
2. Изберете продължителност (бр. седмици) на обучението.
3. Подгответе таксата за обучение в зависимост от продължителността и вида на курса.
4. Прибавете към нея таксите за обслужване, квартира (по желание) и посрещане (по желание).
5. Посетете нашия офис в София за записване и сключване на договор или ни изпратете вашата заявка по имейл или попълнете формата за записване в страницата ни и я изпратете. Последните два начина се препоръчват само ако нямате възможност да посетите офиса ни и в този случай договорът се изпраща и се връща подписан по интернет.
6. Платете в брой в офиса ни или преведете по банковата ни сметка според нашите указания съответната обща сума в GBP или в лева.

Преди сключването на договора (в краен случай преди заминаването ви) трябва да направите тест по английски в някой от нашите офиси. В противен случай ние не носим отговорност за последствията, ако след полагането на теста при пристигането ви в колежа, ви откажат записания курс и ви пренасочат в друго ниво.

До една седмицa от записването Ви ще получите документи, потвърждаващи Вашето записване, а до заминаването ви – и адрес на пребиваване в Лондон. Те ще Ви послужат за удостоверяване на статута ви на студент.

Ще Ви дадем полезни и подробни указания относно вашето заминаване и пребиваване в Англия - квартира, работа, откриване на банкова сметка, осигурителен номер, условия за получаване на разрешение за работа като студент от Home Office, подготовка на пакета с документи за кандидатстване за студентски регистрационен сертификат (жълта карта) и др.