Набираме спешно камериерки и помощен персонал със средно ниво на английски за работа като самонаети в хотели в Англия. Уважаеми клиенти, можете да се свържете с нас по Skype, за да зададете своите въпроси като използвате някое от Skype имената, посочени в страницата "за нас". Нашите онлайн асистенти са на ваше разположение всеки работен ден от 10 до 18 часа.                                                    | форум | за нас | начало | english    
начало > Ирландия > обучение > условия  
 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ

1. Попълнете и изпратете формата за записване в страницата ни или заповядайте на място в офисите ни на посочените адреси.
2. Преведете съответните суми EUR по курс продава EUR на Обединена Българска Банка в лева по сметката ни (в лева). Нашата сметка ще откриете на страницата, която ще ви се появи след като изпратите формата за записване. Ако желаете да заплатите в брой, заповядайте на място в офисите ни на посочените адреси.
3. До 1 седмицa от датата на получаване на преведените от Вас или платени в брой суми ще получим документи от Ирландия, удостоверяващи Вашето записване.
4. Преди отпътуването Ви ще получите подробна информация за всичко касаещо вашето пребиваване в Ирландия - квартира, работа, откриване на банкова сметка, спешна мед. по-мощ, развлечения и др.